dimarts, d’agost 21, 2012

el mapa de la serra de Godall

Després de mesos de treball, l'editorial Piolet ha posat a la venda el mapa de la serra de Godall, a  un preu de 8 €.

Com que conec dos dels que han fet una bona part del treball de camp (Manel Torta i Josep Barberà, entre altres) us puc garantir que és un mapa excel·lent d'aquest espai natural entre la serra de Montsià i el massís del Port, al mig de la plana d'Ulldecona i Santa Bàrbara.

És una serra petita però amb moltes possibilitats per a la pràctica de l'excursionisme i de la bici de muntanya (BTT). Si ja coneixeu la Serra el mapa us servirà per a ampliar rutes i si no la coneixeu per a descobrir-la. Els camins, senders, fonts, pous, antigues pedreres, marges i barraques de pedra, vegetació típica mediterrània, ... us estan esperant.

Segons m'han informat, al mes de setembre es farà a Godall una presentació pública del mapa, segurament durant la setmana cultural d'aquest municipi del Montsià.

portada del mapa de la serra de Godall

fragment del mapa de la serra de Godall

PD 1: en aquest mapa he fet una petita mini micro nano col·laboració, amb la foto de la portada.

PD 2: fa uns anys l'editorial Piolet va editar un mapa de la serra de Montsià, en el que s'incloia una part de la serra de Godall. A partir d'aquest mapa va sorgir la idea de fer un mapa només de la serra de Godall.