divendres, de juliol 01, 2011

Google Street View s'actualitza amb més carrers

Avui s'ha actualitzat Google Street View amb nous carrers d'arreu del món.

Concretament en el cas d'Amposta han passat 6 mesos des de que van passar per la ciutat amb el cotxe per a capturar les imatges. Concretament va ser el 18/12/2010 quan vaig coincidir amb el vehicle de Google pel carrer Mallorca. Aleshores vaig fer una foto al cotxe i avui he vist que el cotxe me la va fer a mi.

la foto que em va fer el cotxe de Google el 18/12/2010

la foto que vaig fer al cotxe de Google el 18/12/2010

Que jo em trobés el cotxe i ell a mi no és important, sinó que el que importa de veritat és que es pot recórrer tota la ciutat d'Amposta (bé, algun carrer potser ha quedat exclòs per dificultat d'accés o algun altre motiu). La diferència de com estava la ciutat a com està ara des del punt de vista "street view" es pot apreciar en les línies blaves que marquen ara (juny de 2011) els carrers coberts i els que estaven coberts, en una primera i ràpida passada del cotxe, al desembre de 2010.

cobertura street view d'Amposta (juny 2011)

cobertura street view d'Amposta (desembre 2010)

Podeu accedir al Google Street View des Google Maps (arrossegant la icona del "ninotet groc" a sobre del mapa on hi hagi les línies blaves), o bé directament a l'entrada d'Amposta pel Pont Penjant.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Si vols, els pots plantejar una demanda. Ara s'ha posat de moda...

Josep Torta ha dit...

Nom em molesta (altres coses que m'han dit "grans persones" si que m'han molestat i els he deixat bordant). És més, encara m'acabaria demandant Google a mi per haver-los fotografiat el cotxe (je je).