dimecres, de juny 24, 2009

tu embruta que altres netejaran el carrerrestes de petards al costat d'una paperera
Com molts ja haureu deduït, el títol d'aquest post està inspirat en el d'una pel·lícula ("tu asesina que nosotras limpiamos la sangre", títol original "Curdled") i també "inspirat" en el munt de brossa (per no dir una altra cosa) que hi ha avui a molts carrers i places degut principalment als petards i altres productes pirotècnics que anit es van llançar. Està clar que no poden anar amb la granera i la pala recollint les restes però moltes coses si que es podrien recollir, no? com ara caixes, carcasses, suports, canyes, ... i a més fàcil encara si tenen una paperera al costat mateix.

Aquesta gent, la dels petards, els que llancen les puntes de cigarret o xiclets, els que deixen botelles i llaunes (després de beure's el contingut, clar), embolcalls de menjar, els que fan pintades, etc. etc. deuen pensar allò ja ho netejarà algú o fins i tot ni ho arriben a pensar.

Per cert, resumint-ho molt, la pel·lícula en qüestió va d'un "equip de neteja" que s'encarrega de deixar els llocs on s'han comès assassinats nets com una patena.