dijous, de gener 18, 2007

No veig el temps que farà al Montsià al 3/24

Pels matins, mentre esmorzo, miro el 3/24 per sortir de casa una mica informat. De les notícies generals, d'esports (massa esports, per a mi) i del trànsit (a mi no em serveis de res) m'informo relativament bé, però del temps que farà al Montsià no puc saber gaire cosa, perquè just a sobre de la comarca, surt la tira on van apareixent les notícies. Com a molt s'intueix una ratlleta del sol (com veieu a la foto "cutre" que vaig fer), però no saps mai si a més del sol hi ha un núvol, boira, un llamp, ... o sigui que surto de casa sense saber si plourà, farà sol, nevarà, ...
No crec que costi gaire treure la tira de notícies mentre diuen el temps. Vaig enviar-los-hi un correu electrònic ja fa temps però veig que no em van fer cas.

Actualització 25/1/2007
Abans ho hagués posat!! perquè avui mateix he vist que, mentre fan el temps al 3/24, treuen la tira de notícies de baix de la pantalla que tapava la comarca del Montsià dels mapes del temps. Suposo que ja ho tenien previst i ha coincidit amb la meva entrada al bloc, perquè el meu bloc no és tant influent, o potser han fet cas al meu correu electrònic (?). Sigui com sigui, gràcies 3/24 ara ja se quin temps farà al Montsià abans de sortir de casa.