dijous, de desembre 28, 2006

La Veu de l'Ebre es deixarà d'editar en paper

(llegiu aquesta entrada fins al final)
Divendres passat llegia aquesta notícia en la que era la darrera edició en paper del setmanari La Veu de l'Ebre. Segons informa el seu director, en un article de comiat, el número 261 serà el darrer que es publicarà de L'Ebre. El motiu és l'alt cost d'impressió i de distribució davant la forta competència que els ha sortit amb la gratuïtat i l'edició dos dies a la setmana del seu "competidor" Més Ebre.

Així doncs, a partir d'ara La Veu de l'Ebre es convertirà en una publicació únicament i exclusiva digital (www.ebredigital.cat), amb el suport d'Imagina Ràdio i del nou canal de televisió (TDT) que s'ha adjudicat recentment (encara no emet), que també formen part d'aquest grup ebrenc de comunicació.

Podeu llegir aquesta notícia amb molt més detall, en un amplíssim especial (pàgines 85 fins a la 91) dedicat a repassar els origens, els professionals han passat per la redacció, els col·laboradors, les notícies més destacades, ... del setmanari de referència a les Terrers de l'Ebre. El número 261 de La Veu de l'Ebre tanca una llarga trajectòria informant de i a Les Terres de l'Ebre.

Actualitzacio (29/12/2009)
Tot i que algú m'ha descobert la innocentada (disculpes Dani per no publicar el teu comentari fins l'endemà dels Innocents), no se si algú més s'ho ha empassat (el meu bloc no és gaire conegut). Vaig publicar la notícia/entrada després de llegir les notícies/innocentades que publicava La Veu de l'Ebre, amb titulars com ara:
  • Els prínceps visitaran Amposta (referint-se a Felip i Letícia)
  • Els micos estan gords que peten (referint-se als micos de la granja de Camarles)
  • L'Ajuntament de Tortosa decideix fer bolos amb les sessions dels plens
  • Almenys sis illes de contenidors soterrats s'hauran de desplaçar per evitar robatoris
  • La Universitat de Toronto troba propietats beneficioses per al colesterol al musclo zebra
  • Amposta acorda prolongar fins a la primavera la Capital de la Cultura Catalana
  • ...
He de reconèixer que alguna d'aquestes notícies/innocentades me la vaig creure a "cop calent" llegint el titular (així si el text de la notícia ja era menys creïble). A més el setmanari (el número 261) es va posar a la venda el 22 de desembre (evidentment aquell no era el Dia dels Innocents), mentre que a la capçalera de les pàgines 85 fins a la 91 hi posava "Dijous 28 de desembre de 2006". La pregunta és té: sentit publicar innocentades 6 dies abans del dia en que estan "permeses" ?

1 comentari:

Dani ha dit...

Innocent innocent!!!!