dijous, de desembre 07, 2006

Canal TE, s'ubicarà als antics estudis de Visió 3, a Amposta

Fa temps que escolto que als antics estudis de Visió 3 (al polígon de Les Tosses d'Amposta) s'ha d'ubicar una televisió de les Terres de l'Ebre. Finalment el "misteri", s'ha aclarit. Es tracta de Canal TE que és un dels canals privats de TDT que hi haurà a les Terres de l'Ebre. En Gustau Moreno, des de La Marfanta, parla sobre aquesta TV ebrenca. Per cert Canal TE fa un càsting el proper 13 de desembre (de 10 a 13 i de 16 a 18 h) als seus estudis per a qui vulgui "prendre part en un projecte de televisió nou i engrescador".

Com a curiositat i sense cap ànim de crítica, vull fer notar la semblança entre el logo de Canal TE i el de promoció turística de les Terres de l'Ebre.

4 comentaris:

Gustau ha dit...

Tens raó, company.
La semblança del logo del nou canal amb la imatge de la marca turística Terres de l'Ebre és molt i molt sospitosa. Quan van presentar el projecte al concurs públic de la TDT, vaig pensar que havia sigut producte de les presses, però veig que l'han mantingut. Se'ls podria acusar de plagi? El que està clar és que aprofitaran la imatge turística per fer-se publicitat subliminal, no? ;-)

Josep Torta ha dit...

Home Gustau, jo no pretenia denunciar cap sospita ni cap plagi, ja he dit que no volia fer cap crític. Només ho comentava com a curiositat. Suposo que el dissenyador gràfic es va inspitar en alguna cosa (suposo verd de la natura, blau fosc del mar i blau clar del riu)

Anònim ha dit...

Buenas!
Ostras pedrin! No tenia ni idea de tot això... Però nois, no creieu, que amb aquests misteris dels que es parlen, no sou vatros mateixos, els que esteu alimentant el "morbo" i per tant, aumentant, també, la publicitat del canal? ;-)

Josep Torta ha dit...

Com ja vaig dir no era, ni és, la meva intenció polemitzar. Només volia donar a conèixer la ubicació de Canal TE, després de les moltes especulacions sobre el futur dels antics estudis de Visió 3, i vaig aprofitar per comentar la semblança del seu logo amb el de "Terres de l'Ebre. És més, m'agrada que hi hagi un nou mitjà de comunicació a les Terres de l'Ebre. Estic a l'espera de la seva posada en marxa per veure que hi fan.