divendres, de novembre 17, 2006

un fòrum està inactiu temporalment, que ningú es preocupi

Fa temps que no faig cap entrada al meu bloc personal i malauradament, aquesta és per aclarir les suposicions que fa més d'una persona.

Sóc un dels responsables (i propietari) d'Amposta.info. El fòrum del nostre portal sobre la ciutat d'Amposta no està censurat com algú ha insinuat. Simplement està desactivat, davant les darreres entrades que ha rebut amb acusacions i difamacions (per demostrar) que s'han llençat sobre persones i empreses locals. Estem treballant per ajustar el fòrum a aspectes legals que segons el nostres advocats (especialitzats en TIC) ens han aconsellat per tal d'evitar possibles problemes legals i per, si és el cas, poder actuar contra les persones que sota l'anonimat han fet aquestes acusacions.

Des de que l'any 1998, vàrem posar en marxa Amposta.info (aleshores es va dir AmpostaWeb.com) el nostre principal objectiu ha estat el d'oferir un mitjà en el que tothom pugui informar-se i opinar. Malauradament en més d'una ocasió més d'una persona s'ha passat de la ratlla (fins i tot se n'ha sortit dels límits legals) amb acusacions, insults, acusacions velades, calúmnies, etc. que han estat moderades per nosaltres com a propietaris i responsables d'Amposta.info i del fòrum. Fins i tot nosaltres, en més d'una ocasió, hem rebut crítiques (no pas constructives) i insults, a nivell personal i empresarial.

Què ningú es preocupi perquè el fòrum estarà actiu tan bon punt haguem aclarit els aspectes legals i haguem pres les mesures necessàries (i també legals).

És una llàstima que un fòrum (m'atreviria a dir que és un dels més actius de les Terres de l'Ebre) que fa més de 5 anys que funciona, que durant aquest temps ha rebut 1.957 temes i 13.507 respostes, l'haguem hagut de desactivar temporalment perquè una sèrie de persones, vés a saber amb quines intencions, no han sabut acceptar unes senzilles i bàsiques normes de participació. Com diem a la capçalera de totes les pàgines del fòrum "La finalitat d'aquest fòrum és la de fomentar la participació de la ciutadania creant un lloc on poder intercanviar opinions sobre temes que afecten a la Ciutat i als seus habitants, respectantles idees de tothom. Amposta.info es reserva el dret d'esborrar opinions que pel seu contingut siguin ofensives o faltin al respecte a alguna persona, entitat o col·lectiu."

Que ningú es preocupi que no s'ha censurat res, i que el fòrum tornarà a estar actiu per a qui vulgui opinar.

Salutacions

4 comentaris:

Jacme ha dit...

ànims! crec que el que heu fet és el més lògic, cal que vos cureu en salut perquè podria passar que vos busquessen les pessigolles legalment, i més val que previndre que curar...

Anònim ha dit...

Jo també estic d'acord amb la mesura que heu pres tancant el foro temporalment [espero que per pocs dies]. Endavant amb Amposta.info que es un dels millors webs locals de les TE.

Enric

Planeta verde ha dit...

Os escribo desde Ronda.

Al respecto del proyecto urbanístico en el que está involucrado el alcalde de Amposta, os recomiendo que no os perdáis el reportaje que ha elaborado al respecto el programa "Los Reporteros" de Canal Sur TV y que fue emitido ayer para Andalucía, donde lo explican todo muy bien y muy clarito.

Mañana domingo podéis verlo a la 1:30 de la madrugada a través de Andalucía Televisión (dial 90 de Digital +)

Josep Torta ha dit...

Per a qui li interessi: El fòrum d'Amposta.info (www.amposta.info/forum), un cop preses les mesures pertinents, des d'avui 22/11/2006 torna a funcionar. Fet i fet ha estat 4 dies inactiu temporalment.