dijous, de juliol 27, 2006

Bon lloc per anar a còrrer

Si algú de vosaltres sol o vol anar a còrrer i és o està a Amposta, us proposo un bon lloc (si encara no l'heu descobert). De fet no faig cap gran descobriment, perquè no està amagat i a més ja hi va més d'un/una a córrer o a caminar.

Es tracta del camí que hi ha a la vora del canal de la dreta de l'Ebre, al sortir d'Amposta pel carrer del Grau. Per a mi es tracta d'un lloc ideal per a córrer perquè és un camí pla, recte, amb poc trànsit (almenys quan vaig jo que és cap a les 8 del vespre) per on només van els que hi viuen o els pagesos; si bé el començament està asfaltat, a l'alçada del pont de l'autopista el camí ja és de terra, la qual cosa fa més agradable l'exercici de córrer.

El recorregut que faig habitualment (m'agafo el meu temps) va des de la benzinera fins a la Torre de la Carrova, que venen a ser uns 3,5 km (aproximadament), d'anada i els mateixos de tornada, clar; però es pot fer més curt voltant on ens vingui bé, o més llarg ja que el camí de servei (la comunitat de regants el fa servir per al manteniment del canal) va per tota la vora del canal (jo diria que arriba fins a l'Assut de Xerta).

Gairebé sempre m'he trobat algú que també va a córrer o algun grup de gent que va a caminar.

1 comentari:

Manel Zaera ha dit...

Potser ens veiem algun dia. Ara que fa bon temps vaig en bici des d'Amposta a l'Encanyissada però, anar a córrer pel "malecó" també ho faig de vegades.