dissabte, d’abril 15, 2006

No hem guanyat gaire: Segueixen els problemes d'aparcament

Fa 4 mesos vaig publicar una entrada al meu bloc sobre els aparcaments de l'Hospital Verge de la Cinta (Tortosa), després d'aquest temps he seguit anant (no pas per gust) i he seguit patint els GREUS PROBLEMES D'APARCAMENT d'aquest hospital.

El que em va passar la setmana passada va ser d'escàndol i així ho vaig fer palès en la meva reclamació a l'hospital, esperant que arribi a les més altes autoritats per a que ho solucionin. Vaig aparcar a més de 600 metres de la porta de l'hospital després d'estar donant voltes durant més de 20 minuts buscant un lloc on deixar el meu cotxe. Finalment el vaig haver de deixar a uns 20 metres de l'altra "vergonya de la corona", que no és altra que la rotonda d'accés a l'hospital que ENCARA ESTÀ IGUAL DE LLASTIMOSA, feta amb tanques metal·làliques (només fa 7 o 8 anys que l'han de fer). Durant la meva ruta buscant un lloc per deixar el cotxe, vaig passar per l'aparcament habilitat a l'antic fossar (per fi està indicat correctament) ...


... però l'aventura només havia fet que començar. Per baixar la rampa vaig haver de superar un primer embut ja que els cotxes (mal) aparcats al començament de la rampa només deixaven passar un cotxe amb el corresponent embús entre els que pujaven i els que baixaven.

Quan vaig poder arribar baix, vaig descobrir perquè hi havia tants cotxes que pujaven la rampa: l'aparcament estava col·lapsat amb triples files i cotxes deixats de forma totalment aleatòria que gairebé bloquejaven la rampa d'accés (un altre embut) ...

Quan vaig poder sortir d'aquell cul de sac (em vaig tornar a trobar l'embolic de cotxes que volien baixar la rampa, amb l'esperança de trobar aparcament), vaig anar "tirant cap a fora" buscant un buit per "llençar" el cotxe, cada vegada m'allunyava més de l'hospital i m'apropava a la carretera Simpàtica i a la rotonda (també molt simpàtica), fins que vaig trobar un petit descampat on altres conductors havien deixat el cotxe (suposo que dins la legalitat). 20 minuts i 600 metres més tard vaig poder tornar a l'hospital, on vaig arribar-hi després d'uns 10 minuts caminant.

La meva carta de reclamació (vaig tenir sort, i vaig poder agafar l'últim full de reclamació), suposo que no arribarà molt més lluny de la bústia, tot i que vaig demanar-los que la fessin arribar a la Consellera, segur que algú encara se'n riu de mi o potser plora perquè no li sap trobar cap solució als GREUS PROBLEMES D'APARCAMENT QUE PATEIX L'HOSPITAL VERGE DE LA CINTA DE TORTOSA.

Nota positiva (o no): Han posat unes pilones de plàstic per a que els cotxes no aparquin* a sobre la vorera. Això ha solucionat el problema que tenien els vianants per anar d'un lloc a l'altre, sense haver de fer ziga-zagues, però n'ha generat un altre perquè els cotxes que hi havia a sobre la vorera en algun lloc s'han de deixar, per això l'aparcament del fossar està col·lapsat i és més difícil trobar aparcament relativament prop de l'hospital.

* els cotxes no aparquen, són els conductors els que deixen els cotxes aparcats.

Suposo que la propera vegada que torni encara no ho hauran solucionat, però tinc l'esperança d'equivocar-me.